UUSITTU MONIPUOLINEN JA MODERNI KUNTOSALI

Kuntosalin tilat ovat uudistetut, modernit, viihtyisät ja motivoivat. Viihtyvyyden takaavat asiakaspalvelu, siisteys, tunnelma ja sisustus aitoja viherkasveja unohtamatta. Laadukkaat laitteet ja välineet, sekä uudet toiminnalliset elementit mahdollistavat tehokkaan treenin kaikenikäisille. Kuntosalillamme on suosittuja uniikkeja harjoittelumuotoja kuten kelkantyöntö ja farmarikävely ruohomatolla tai Xebex-hiihtolaite hiihtoharrastuksen ylläpitoon ympärivuoden. Uusi toiminnallinen tila on varusteltu monipuolisesti räkeillä, tangoilla, kumisilla levypainoilla, hexagon-käsipainoilla, soutulaitteilla, plyobokseilla, painopalloilla, kahvakuulilla ym. Löydät takuulla itsellesi sopivimmat tavat liikkua.

UUDISTETTU KUNTOSALI NURMIJÄRVEN KESKUSTASSA

Kuntosaliharjoittelu tarjoaa tehokkaat keinot voiman lisääntymiseen, painonpudotukseen, kiinteytymiseen, lihasmassan kasvattamiseen, toimintakyvyn ylläpitämiseen ja esimerkiksi kohonneen verenpaineen sekä kakkostyypin diabeteksen ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Parantunut lihaskunto lisää terveyttä, elämänlaatua ja toimintakykyä merkittävästi – myös senioreilla!

Kuntosaliharjoittelu sopii kaikenikäisille ja -painoisille lähtökunnosta riippumatta. Kannustamme kuntotasosi ja tavoitteittesi mukaiseen treeniohjelmaan, jotta pääset turvallisesti ja motivoituneesti aloittamaan liikkumisen. Treeniohjelmaa voidaan päivittää säännöllisin väliajoin kehittyessäsi ja kuntosi kohentuessa. Näin kehityksesi jatkuu ja pysyt motivoituneena. Meiltä saat myös henkilökohtaisen ruokavalion tukemaan kuntosaliharjoitteluasi.

Ota yhteyttä >>>

R

LAITEALUE

Käytössämme on pääosin Davidin tehokkaat vipuvarsilaitteet, TechnoGymin laadukkaat ja turvalliset painopakkalaitteet sekä Kinesis-laitteet. Laitealueen venyttelyalueelta löydät puolapuut venyttelyyn ja roikkumiseen, sekä suositun uuden tärinälaitteen - loistava ennen treeniä tai treenin jälkeen käytettäväksi.
R

VAPAAT PAINOT, PAINONNOSTOLAVA ja kelkantyöntö

Monipuolista treeniä palvelevat mm. levytangot, levypainot, käsipainot, kahvakuulat, vinopenkit, räkki, smith, sekä uusi painonnostolava kyykkäämiseen ja maastovetoon. Kuntosalissa on myös toiminnalliseen harjoitteluun erinomainen hiihtolaite, kelkka ja farmarikahvat ja ruohomatto.
R

TOIMINNALLINEN tila

Erillinen toiminnallinen tilamme on kuin CrossFitistä tuttu boksi. Tilassa on viikottain ohjaajamme CrossFit-valmentajan pitämät toiminnalliset tunnit. Toiminnallisesta tilasta löytyy itsenäiseenkin harjoitteluun toiminnalliset harjoitteluvarusteet kuten tangot, kumiset levypainot, kahvakuulat, TRX-nauhat, köydet, painopallot, hyppynarut, voimistelurenkaat, hexagon-käsipainot, kuminauhat, plyoboksit, nyrkkeilysäkit ja soutulaitteet.
R

peilisali

Uudessa peilisalissa pidetään ohjatut ryhmäliikuntatunnit kuten pumppi, venyttely ja zumba. Peilisalista löydät pumppitangot ja -painot, Gymstick-luistelumaton, Bunda-nilkkapainot, barre-balettitangot, leuanvetotangot, steppilaudat ja jumppapallot. 
R

venyttelyalue ja hierontatuoli

Uuden peilisalin yhteydessä on uusi, rauhallinen venyttelyalue jumppamattoineen, sekä rentouttava Workrelax 3D -hierontatuoli asiakkaiden vapaassa käytössä.
error: Sisältö on suojattu.