RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntaa varten sinulla on käytössäsi kaksi erinomaista uudistettua tilaa: toiminnallinen tila ja perinteinen peilisali. Kalenteristamme löytyy niin toiminnallista harjoittelua, perinteistä lihaskuntotreeniä, tanssillista zumbaa tai venyttelyä. Molemmissa tiloissa voit treenata myös itsenäisesti ja hyödyntää monipuolista varustelua. Peilisalia voi myös vuokrata esimerkiksi tanssitunteihin.

TERVETULOA OHJATUILLE RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLE

Ohjatuilla ryhmäliikuntatunneillamme liikut yhdessä ryhmän kanssa innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ohjaajamme ovat kouluttautuneita ja kokeneita liikunta-alan ammattilaisia, jotka ohjaavat ja motivoivat sinua kohti parempaa kuntoa ja terveyttä.

Uutuus-tuntimme ovat toiminnalliset tunnit ohjaajamme CrossFit-valmentajan johdolla. Molemmat toiminnalliset tunnit sopivat kaikille kuntotasosta ja urheilukokemuksesta riippumatta. Ohjaaja osaa skaalata liikkeet jokaiselle sopiviksi.  

Kehonhuoltoa haluaville on venyttelyä sekä latinorytmeistä nauttiville supersuosittu zumba.

Katso ryhmäliikunnan aikataulumme ja tervetuloa liikkumaan mieleisille tunneille. Voit tulla testaamaan tunteja veloituksetta asiakaspalvelun aukioloaikoina tai muina aikoina sopimalla ajan tutustumiselle. 

PEILISALIN VUOKRAUS

Uudistettua peilisalia voi vuokrata yksityiskäyttöön esimerkiksi tanssitunteja tai poseerausharjoittelua varten.

Ota yhteyttä >>>

 

 

 

Ryhmäliikunnan kesäkalenteri 7.-16.7.

MAANANTAI
Toiminnallinen klo 18

Toiminnallinen treeni, joka sopii kaikille - myös aloittelijoille ja huonokuntoisille. Erittäin matalan kynnyksen tunti.
Ohjaaja: Antti

KESKIVIIKKO
Toiminnallinen klo 17.30
Toiminnallinen treeni, joka sopii kaikille - myös aloittelijoille ja huonokuntoisille. Erittäin matalan kynnyksen tunti.
Ohjaaja: Antti / John / Petra / Johanna / Hanna / Ira

TORSTAI
Pumppi klo 17.40
Tehokas lihaskuntotreeni koko kropalle. Tunti sopii kaikille, voit tehdä liikkeet oman kunnon mukaan ja valita itsellesi sopivat lisäpainot.
Venyttely klo 18.30
Rauhallinen venyttelytunti, jossa on tuttuja liikkeitä joogasta. Tunti sopii kaikille.
Ohjaaja: Kaisa

LAUANTAI
Zumba klo 12
Latinorytmien vauhdittama perinteisen iloinen zumbatunti. Tunti sopii kokeneille zumbaajille, mutta myös uusille tutustujille.
Ohjaaja: Victor

error: Sisältö on suojattu.