PERSONAL TRAINING JA HEALTH COACHING

Personal training - treeniohjelmat, ruokavaliot ja henkilökohtaiset ohjaukset

Haluamme auttaa sinua löytämään liikunnan kipinän, voimaan paremmin, hallitsemaan painoasi ja olemaan energisempi omassa arjessasi. Koemme, että oman hyvinvoinnin ja jaksamisen edellytykset ovat puhdas ja säännöllinen ruokailu, riittävä lepo, liikunta ja omaan itseensä panostaminen.

Suunnittelemme toiveesi mukaan sinulle henkilökohtaisen treeniohjelman ja ruokavalion. Treeniohjelma voi olla puhtaasti kuntosalin laitteilla suoritettava tai osa siitä voi olla myös kehonpainolla tehtävä. Kehonpaino-ohjelman voi suorittaa myös kotona. Teemme mielellämme myös kehonhuolto-ohjelmia, sillä säännöllinen kehonhuolto auttaa pitämään kehosi toimintakykyisenä ja kehityksesi nousujohteisena.

Isommissa elämäntapamuutosprojekteissa keskeisenä työkaluna on Health Coaching eli mentaalipainotteinen ja ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaminen. Kun mentaalivalmentamista yhdistetään perinteiseen ohjaukseen, on muutoksen läpivieminen ja tavoitteeseen pääseminen huomattavasti todennäköisempää ja helpompaa.

 

Haluaisitko aloittaa treenaamisen salilla, mutta arkesi on kiireistä ja et ole varma, miten salilla treenataan? 

Alussa voit aloittaa esimerkiksi yksinkertaisella 1-jakoisella ohjelmalla esimerkiksi kahdesti viikossa. Treeniohjauksen myötä opetamme liikkeet sinulle, jotta osaat treenitekniikat, lähtövastustason ja oikean intensiteetin. Treeniohjelman voi jakaa 2-jakoiseksi, 3-jakoiseksi jne. kuntotason ja treenikokemuksen edetessä.

 

Onko sinulla treenivuosia jo takana, mutta kaipaat uutta vivahdetta treeneihin? 

Treeniohjelmaa kannattaa aina päivittää säännöllisin väliajoin. Suunnittelemme sinulle tavoitteesi mukaisen uuden treeniohjelman, joka vie taas sinua lähemmäs tavoitettasi ja nostaa treenitehosi uudelle tasolle.

 

Eikö aikasi riitä liikkumiseen, mutta haluaisit panostaa kuitenkin ruokavalioon? 

Jos tavoitteesi on panostaa ruokavalioon, niin nyt olet oikeilla jäljillä! Ruokavaliolla on todella suuri merkitys painonhallinnassa ja hyvinvoinnissa. Terveellinen ruoka ja riittävä lepo ovat avainasemassa. Liikunta tulee terveellisen ruokavalion ohessa tärkeänä elementtinä ja nimenomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toimintakykyä ajatellen. 

Suunnittelemme toiveidesi pohjalta sinulle joko tarkemman ruokavalion tai joustavamman ruokavaliorungon. Saat halutessasi myös ruoka-aikamuistutukset, jotta onnistut ruokailuissa säännöllisesti.

 

HEALTH COACHING - TUKEA ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN

Health coaching on erinomainen työskentelytapa haasteiden tai muutoksen edessä. Health coaching on kokonaisvaltaista, mentaalipainotteista ja ratkaisukeskeistä valmentamista, joka auttaa sinua tavoitteen kirkastamisessa, parantaa itsetuntoasi, oivalluttaa sinulle keinoja muutosprosessiin ja motivoi sinua onnistumaan ja tekemään elämäntapamuutoksista pysyviä.

Kysy lisää räätälöidyistä paketeista. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Voit varata ilmaisen hyvinvointikartoituksen: laura@fitnessclubnurmijarvi.fi

 

HINNOITTELU

 • Ruokavalio 65€
 • Treeniohjelmat alk. 65€
 • Valmennukset (ohjelma + ohjaus) alk. 85€

TREENIOHJELMAT

 • 1-jakoinen treeniohjelma 65€
  (sis. 1-jakoinen treeni- tai kehonhuolto-ohjelma)
 • 2-jakoinen +10€
 • 3-jakoinen +20€
 • 4-jakoinen +30€
 • 5-jakoinen +40€

Personal Training -OHJAUKSET

 • PT-ohjaus 1 kerta 65€ / 60 min
 • PT-ohjaus 5 kertaa tai enemmän á 55€ / 60 min

PT-STARTTIPAKETIT

 • PT-startti 85€ (norm. 130€) - säästä 45€
  (sis. 1-jakoinen treeniohjelma ja 60 min -ohjaus)
 • PT-jatko 115€ (norm. 172,50€) - säästä 57,50€
  (sis. ohjelman päivityksen 1- tai 2-jakoiseksi sekä yhden 60-90min ohjauksen)

HEALTH COACHING

 • Hyvinvointikartoitus 0€
 • Valmennukset 75€/h

Kysy tarjousta paketista tai räätälöidystä valmennuskokonaisuudesta: laura@fitnessclubnurmijarvi.fi

kätevä sovellus apunasi veloituksetta

Suunnittelemme ohjelmat käyttäen Syke Tribe -valmennusjärjestelmää. Asiakkaamme saavat käyttöönsä Syke-sovelluksen veloituksetta, joka toimii tietokoneella ja mobiilisti. Sykkeessä näet omat treeniohjelmasi, voit päivittää treenipainoja, fiilistä, unta, ruokailua, kysyä valmentajalta kysymyksiä ym. Kaikki päivitykset näkyvät valmentajalle, jolloin pystymmme seuraamaan kehitystäsi.

Käytössäsi on siis:

 • Fitness Club Nurmijärven oma Syke-sovellus, jossa treenit, liikevideot ja valmentajasi kulkevat mukana missä ja milloin vain treenaatkin.
 • Tekniikkavideot liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja motivaation ylläpitämiseen.
 • Yhteydenpito valmentajaan sovelluksen chatissa.
error: Sisältö on suojattu.