HIERONTA

Carita Kanteleinen, koulutettu hieroja & urheiluhieroja

Carita palvelee tiloissamme asiakkaitamme hierojana mm. erilaisissa tuki- ja liikuntaelin pulmissa. Caritan osaamisalueina on manuaaliterapeuttisen hoidon lisäksi, kuntouttavien harjoituksien suunnittelu sekä ohjaus. Hänellä on myös kokemusta eliittitason urheilijoiden kanssa työskentelystä.

Carita lähestyy hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon elämän erilaisten stressi ja kuormitustekijöiden vaikutukset. Caritalla on myös erityistä kykyä kohdata ihmisiä joilla on vaikeita elämänkokemuksia tai ovat haastavassa elämäntilanteessa ja hän ymmärtää syvällisesti autonomisen hermoston toimintaa. Carita on valviran rekisteröimä terveydenhoitoalan ammattihenkilö.

Caritan tunnistaa salilla punaisesta nutturasta ja kuuluvasta naurusta. Hänen juttusilleen saa aina tulla.

Lue lisää 

HINNASTO

Hieronta 30min 37€
Hieronta 45min 47€
Hieronta 60min 62€
Hieronta 75min 77€
Hieronta 90min 82€

KULKUOHJEET

Hierontahuone sijaitsee peilisalin yhteydessä ja vieressä on WC ja vesipiste. Fitness Clubin asiakkaat voivat hierontaan tullessaan kulkea sisään omalla salikortillaan. Ei jäsenille on suora sisäänkäynti hierontatiloihin takasisäänkäynnistä kiinteistön toiselta puolelta (torin puolella). Ovi on lukossa, joten Carita tulee avamaan sinulle oven. Ovessa on puhelinnumero, johon voit soittaa saapuessasi.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

MAKSUOHJEET

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit, käteinen, Google Pay, Apple Pay ja Samsung pay. Salin jäsenet voivat myös maksaa hieronnan laskulla.

Liikuntaeduista maksuvälineenä käyvät Epassi, Edenred ja Smartum.

error: Sisältö on suojattu.